Δελτίο τύπου 3

Γιάννης ΠαπαϊωάννουΠολύ ενδιαφέρουσα ήταν η τρίτη μέρα των αγώνων για όλες τις κατηγορίες.

Στις Νεανίδες μετά την ισοπαλία της Χριστοδουλάκη Τόνιας με την Ιορδανίδου Ζωή στο πρώτο τραπέζι και την νίκη της Σπύρου Μαρίνας επί της Κουτσογιαννοπούλου Θεοδώρας, η Σπύρου Μαρίνα είναι μόνη πρώτη με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες. 

Στις Νέες Γυναίκες το ντέρμπυ μεταξύ των δύο πρώτων έλο της κατηγορίας, Μαρία Οικονομοπούλου και Κατερίνα Παυλίδου, έληξε ισόπαλο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην Παπαθανασίου Αγγελική μετά την νίκη της επί της Παγάνογλου Αναστασίας να τις πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στους Έφηβους ο Παυλίδης Αντώνης είναι επικεφαλής μετά την νίκη του επί του Επαμεινώνδα Κουρούση. Τον ακολουθεί μόνο ο Γαλόπουλος Νίκος με διαφορά μισού βαθμού, μετά την νίκη του επί του Φίλιππα Σεμπάστιαν.

Στους Νέους Άνδρες στην πρώτη θέση ισοβαθμούν ο Κανακάρης Γιώργος μετά τη νίκη του με τα μαύρα εναντία στον Γιάννη Σταυριανάκη και ο Παναγιωτακόπουλος Γεράσιμος, ο οποίος κέρδισε τον Τάσο Παυλίδη. Με διαφορά μισού βαθμού ακολουθεί ο Νίκος Αγγελής, ο οποίος κέρδισε τον Γιώργο Κετζετζή. Μαρίνα Μακροπούλου και Γιώργος Μαστροκούκος

Ο φιλόξενος χώρος αγώνων γέμισε με φίλους του αθλήματος, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την αργία της Κυριακής για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Αλλά και αρκετοί σημαντικοί άνθρωποι του χώρου ήρθαν στο Περιστέρι για να δουν τους αγώνες, ανάμεσα τους ο GM Γιάννης Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ο Έλληνας με το υψηλότερο έλο αυτή τη περίοδο, ο πρωταθλητής Ελλάδος GM Χριστόδουλος Μπανίκας, ο γνωστός GM Igor Glek,ο περιφερειακός προπονητής GM Dejan Bojkov,  ο προπονητής της Εθνικής ομάδας γυναικών ΙΜ Νίκος Γαβριλάκης τα μέλη της εθνικής γυναικών WGM Μαρίνα Μακροπούλου και WIM Βέρα Παπαδοπούλου καθώς και οι ΙΜ Τζερμιαδιανός Ανδρέας, Σπύρος Καπνίσης και Γιώργος Μαστροκούκος

Οι αγώνες διοργανώνονται στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) σε ένα ιδιαίτερα άνετο, ζεστό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *