Δελτίο τύπου 2

Το Γενική Άποψη των αγώνωνΣάββατο διεξήχθησαν ο δεύτερος και ο τρίτος γύρος των κατηγοριών Νέοι Άνδρες και Έφηβοι καθώς και ο δεύτερος των κατηγοριών Νέες Γυναίκες και Νεανίδες. 

Στις Νέες Γυναίκες τα ”φαβορί” επικράτησαν με μοναδική εξαίρεση την ισοπαλία της Μαρίας Μανελίδου ( Νο 2 του τουρνουά και πρωταθλήτρια στην κατηγορία κορίτσια μέχρι 16 χρονών) με την Ελένη Αγγελή. Στις Νεανίδες έκπληξη ήταν η ήττα της Μαρίας Φραγκάκη από την Φανή Μπαρμπαγεωργοπούλου.

Στους Έφηβους η εκπλήξεις στον δεύτερο γύρο ήταν αρκετές, αφού ο Φίλιππας Σεμπάστιαν και ο Σωτήρης Μαλικέντζος στο τέταρτο και πέμπτο τραπέζι έκαναν ισοπαλία με τους Νίκο Σανδαλάκη και τον Δημήτρη Μπαλόκα αντίστοιχα. Επίσης ο Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος κέρδισε τον Παναγιώτη Χωματίδη. Στον τρίτο γύρο, το μόνο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία μεταξύ των Χριστοδούλου Παναγιώτη και Γαλόπουλου Νίκου. 

Στους Νέους Άνδρες δεν έλειψαν οι εκπλήξεις στον δεύτερο γύρο. Ο Κωνσταντίνος Μαλαματάς κέρδισε τον Αλέξανδρο Μπιζόπουλο (περσινό πρωταθλητή στην κατηγορία των εφήβων), ενώ ο Νίκος Παναγιωτάκος έκανε ισοπαλία με τον Θεόδωρο Χρυσομάλλη. Αξιοσημείωτη ήταν και η νίκη του δωδεκάχρονου Γιάννη Σταθόπουλου επί του Νίκου Παπαδόπουλου. 

Πολλοί ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες, ανάμεσα τους ο πρωταθλητής Ελλάδος, GM Χριστόδουλος Μπανίκας, ο γνωστός GM Igor Glek, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών ΙΜ Νίκος Γαβριλάκης και ο ΙΜ Σπύρος Καπνίσης

Οι αγώνες διοργανώνονται στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) σε ένα ιδιαίτερα άνετο, ζεστό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *