Δελτίο Τύπου 0

Ανδρέας ΠαχατουρίδηςΜε απόλυτη επιτυχία ξεκίνησαν στο Περιστέρι το 41ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 32ο Πρωτάθλημα νέων γυναικών και το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων.
Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 109 σκακιστές και σκακίστριες. Αναλυτικά 35 στην κατηγορία νέων ανδρών, 44 στην κατηγορία Εφήβων, 13 στην κατηγορία νέων γυναικών και 17 στην κατηγορία Νεανίδων.
Προηγήθηκε η τελετή έναρξης που έγινε με ιδιαίτερη επισημότητα και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Μαίρη Τσιώτα, ο διευθυντής σπουδών β’ βάθμιας εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος και εκ μέρους της ΕΣΟ ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Θεοδωρίδης και ο έφορος αγώνων κ. Βασίλης Ανδρώνης
Η διοργανώτρια ομάδα της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα και τυχεροί ύστερα από κλήρωση ήταν η Παγάνογλου Νατάσσα και ο Τσιρώνης Παντελής που κέρδισαν από ένα ρολόι χειρός.
Οι αγώνες διοργανώνονται στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) σε ένα ιδιαίτερα άνετο, ζεστό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *