Δελτίο τύπου 6

Η κρισιμότερη μέρα των αγώνων ήταν η Τετάρτη, καθώς οι μάχες σε όλες τις κατηγορίες ήταν σκληρές. Πριν την έναρξη των αγώνων, η Πνευματική Στέγη Περιστερίου έδωσε δώρα στους εορταζόμενους.

 Στις Νεανίδες, μετά την ήττα-έκπληξη της Τόνιας Χριστοδουλάκη από την Συρνιώτη Γεωργία και την νίκη της Ιορδανίδου Ζωής επί της Μπαρογιάννη Σωτηρίας, η Ιορδανίδου Ζωή είναι πλέον πρωταθλήτρια, ακόμα και αν χάσει στον τελευταίο γύρο. Άλλα σημαντικά αποτελέσματα: Κουτσογιαννοπούλου Θεοδώρα – Παπαδέα Κωνσταντίνα 1-0  και Σπύρου Μαρίνα – Σελιανίτη Ελεάνα 1-0.

 Στις Νέες Γυναίκες η Παυλίδου Κατερίνα συνέχισε με νίκη επί της Παπαθανασίου Ελισάβετ και είναι πρωταθλήτρια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου, αφού η άλλη πρωτοπόρος της κατηγορίας, Οικονομοπούλου Μαρία έχασε από την Παγάνογλου Αναστασία.

 Στους Έφηβους, μετά την ισοπαλία του Γαλόπουλου Νίκου με τον Μαλικέντζο Σωτήρη και την όμορφη νίκη του Φίλιππα Σεμπάστιαν επί του Κουρούση Επαμεινώνδα, οι Γαλόπουλος Νίκος και Φίλιππας Σεμπάστιαν με 6½ βαθμούς προηγούνται με μισό πόντο του Αντώνη Παυλίδη, ο οποίος κέρδισε τον Παππέλη Δημήτρη.

 Στους Νέους Άνδρες, ο Κανακάρης Γιώργος κέρδισε τον Σκουλάκη Χαράλαμπο και είναι ήδη πρωταθλητής με 7½ βαθμούς, αφού ο Παναγιωτακόπουλος Γεράσιμος έμεινε στους 6 βαθμούς μετά την ήττα του από τον Νίκο Αγγελή.

 Για άλλη μία μέρα η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ανάμεσα τους ο GM Χριστόδουλος Μπανίκας, ο GM Dejan Bojkov, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΟ Τάκης Νικολόπουλος, ο έφορος σχολικού σκακιού της ΕΣΟ Τάκης Σκλαβούνος και  ο έφορος εθνικών ομάδων της ΕΣΟ Μιχάλης Καλοσκάμπης.

 Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παρακολούθησε τους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα και τον γενικό διευθυντή της ”ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ”.

 Οι αγώνες διοργανώνονται στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) σε ένα ιδιαίτερα άνετο, ζεστό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *