Δελτίο τύπου 7

Η τελευταία μέρα των αγώνων ξεκίνησε με τον εορτασμό των γενεθλίων της Μαριάνθης Τσαρουχά. Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου της έδωσε δώρο και της έκοψε τούρτα πριν την έναρξη του γύρου. 

Στις Νεανίδες η Ιορδανίδου Ζωή παραχώρησε γρήγορα ισοπαλία στην Κουτσογιαννοπούλου Θεοδώρα. Στην δεύτερη σκακιέρα, μετά από πολύωρο αγώνα η Σπύρου Μαρίνα έχασε από την Συρνιώτη Γεωργία, ενώ στην τρίτη σκακιέρα η Χριστοδουλάκη Τόνια κέρδισε την Φανή Μπαρμπαγεωργοπούλου. Η τελική κατάταξη για τις τρείς πρώτες θέσεις είναι: 1) Ιορδανίδου Ζωή με 6, 2) Συρνιώτη Γεωργία με 5½ και 3) Χριστοδουλάκη Τόνια επίσης με 5½ .

 Στις Νέες Γυναίκες η Παυλίδου Κατερίνα συνέχισε την πολύ καλή της εμφάνιση και κέρδισε και την Σωτηριάδου Ιωάννα. Η Οικονομοπούλου Μαρία κέρδισε την Τερζιδάκη Αλεξάνδρα ενώ ισοπαλία έληξε η συνάντηση Αγγελή Ελένη – Παγάνογλου Αναστασία. Η τελική κατάταξη για τις τρείς πρώτες θέσεις είναι: 1) Παυλίδου Κατερίνα με 6½, 2) Οικονομοπούλου Μαρία με 5½ και 3) Παγάνογλου Αναστασία με 4½. 

Στους Έφηβους, υπήρχε το πιο μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ήταν η μόνη κατηγορία που ο πρωταθλητής δεν είχε κριθεί από την προηγούμενη μέρα. Από τους τρείς πρωτοπόρους μόνο ο Φίλιππας Σεμπάστιαν κατάφερε να κερδίσει τον Μαλικέντζο Σωτήρη και βγήκε πρωταθλητής, αφού Ο Γαλόπουλος Νίκος έχασε από τον Αλέξανδρο Δούνη και ο Παυλίδης Αντώνης από τον Παναγιώτη Χριστοδούλου. Άλλο σημαντικό αποτέλεσμα ήταν η νίκη του Επαμεινώνδα Κουρούση επί του Παναγιώτη Χωματίδη. Η τελική κατάταξη για τις τρείς πρώτες θέσεις είναι: 1) Φίλιππας Σεμπάστιαν με 7½,  2) Γαλόπουλος Νίκος με 6½ και Επαμεινώνδας Κουρούσης επίσης με 6½.

 Στους Νέους Άνδρες, ο Κανακάρης Γιώργος παραχώρησε γρήγορη ισοπαλία στον Κετζετζή Γιώργο, όπως και ο Αγγελής Νίκος στον Σταυριανάκη Γιάννη. Σχετικά σύντομη ήταν και η ισοπαλία μεταξύ του Νάσου Παπαδημητρίου και του Παναγιωτακόπουλου Γεράσιμου. Η τελική κατάταξη για τις τρείς πρώτες θέσεις είναι 1) Κανακάρης Γιώργος με 8, 2) Αγγελής Νίκος με 6½ και 3) Παναγιωτακόπουλος Γεράσιμος επίσης με 6½.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *